Bashkohu ne facebook

Hytbe

Shën Valentini në këndvështrimin Islam

Shën Valentini në këndvështrimin Islam
Falenderimet dhe lëvdatat i takojnë vetëm Allahut, Zotit të botërave, Atij që zgjodhi për ne Islamin si... 
More »

Mjekesi

Si të lironi hundët në rast gripi apo alergjie

Si të lironi hundët në rast gripi apo alergjie
1.Mos i shfryni kot hundët, kur nuk keni gjë për të nxjerrë. Përndryshe veçse do ta përkeqësoni gjendjen.... 
More »
Copyright © 2009 · ISLAMI SOT – Portali ISLAM, në Gjuhën Shqipe ! · All Rights Reserved · Posts · Comments
Designed by Vizioni.eu · Powered by Domain Term Registers